Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde etmeye devam ediyor. Bu çerçevede ASKİ Sporlu milli güreşçiler Rıza Kayaalp ve Ali Cengiz yurda dönüş sağladı.

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü

Ülkemizde çeşitli spor dallarında elde edilen başarılar gündem olmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesindeki spor kulüpleri ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen 2024 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazanan ASKİ Sporlu milli güreşçiler Rıza Kayaalp ve Ali Cengiz Ankara'ya döndü.

ASKİ SPORLU MİLLİ GÜREŞÇİLER YURDA DÖNDÜ

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ASKİ Spor milli güreşçileri Rıza Kayaalp ve Ali Cengiz yurda döndü. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda düzenlenen karşılama töreninde milli sporcuları yakınları, kulüp çalışanları ve sevenleri karşıladı.

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü

Avrupa Güreş Şampiyonası Grekoromen stil 130 kilo final müsabakasında Avrupa ikincisi olan Rıza Kayaalp ve Grekoromen Stil 87 kilo finalinde Avrupa İkinciliği kazanan Ali Cengiz, Grekoromen Stil branşında 2 gümüş madalya kazanmayı başardı.

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan ikinci olan ASKİ Sporlu Milli güreşçiler yurda döndü - Resim : 2

Avrupa Güreş Şampiyonası kariyerinde 14’üncü finaline çıkan ve gümüş madalya almaya hak kazanan ASKİ Sporlu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Esenboğa Havalimanı’nda yaptığı açıklamada ‘’Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 14’üncü finalimi yaptım ve ikinci gümüş madalyamı almış oldum kırılması zor bir rekora imza attık.'' diyerek taraftarlara ve kendilerini karşılamaya gelen destekçilerine teşekkür etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER