Athletic Bilbao - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

İspanya La Liga ilk haftasında Athletic Bilbao ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. İspanya'da ligler 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü tarihi itibariyle ilk maçlar ile başlayacak.

Athletic Bilbao - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni sezonda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi gerçekleşen Arda Güler yeni sezonun ilk maçına hazırlanıyor. Real Madrid 12 Ağustos 2023 Cumartesi bugün Athletic Bilbao ile karşılaşmaya hazırlanırken milyonlarca futbol sever Real Madrid- Athletic Bilbao arasında gerçekleşecek olan maçın detaylarını araştırmaya başladı. Peki Athletic Bilbao- Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

ATHLETİC BİLBAO REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

Hazırlık maçında karşı karşıya gelmeye hazırlanan Real Madrid- Athletic Bilbao maçı şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başlanırken hazırlık maçında oynayacak futbolcular, maçın saat kaçta oynanacağı ve nerede yayımlanacağı futbol severler tarafından araştırma konusu oldu.

İspanya La Liga ilk haftasında Athletic Bilbao ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. İspanya'da ligler 12 Ağustos 2023 Cumartesi günü tarihi itibariyle ilk maçlar ile başlayacak. Sakatlığı nedeniyle henüz hazırlık maçlarına katılamayan milli futbolcu Arda Güler'in Athletic Bilbao maçında forma giyip giymeyeceği ise merak edildi.

ATHLETİC BİLBAO REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Hazırlık maçında karşılaşacak olan Real Madrid- Athletic Bilbao karşılaşmasının hangi kanalda yayımlanacağı merak edildi. Athletic Bilbao - Real Madrid maçı 12 Ağustos Cumartesi saat 22:30'da’da başlayacak olup heyecan verici karşılaşma S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.

SONRAKİ HABER