Atalanta - Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda?

Avrupa'da profesyonel liglerin birer birer sona ermeye yaklaşmasına ek olarak turnuvalarda da final dönemine girildi. Avrupa'nın 3 turnuvası olan Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Liginde sezonu kimlerin şampiyon tamamlayacağı merak konusu oldu.

Atalanta  - Bayer Leverkusen UEFA Avrupa Ligi finali ne zaman, saat kaçta, şifresiz mi, hangi kanalda?

Avrupa liglerinde profesyonel liglerde son haftalara girildi. Ülkemizde dahil olmak üzere bir çok ligde sezonun son maçları oynanmaya başladı. Bir çok ligde şampiyonun belirlenmesinin ardından gözler Avrupa'nın dev turnuvalarındaki organizasyonlara çevrildi. Büyük heyecana sahne olan turnuvalarda en çok dikkat çeken eşleşmelerden birisi Avrupa Ligi finalinde oldu.

LEVERKUSEN RÜYASI

Almanya'da tarihinin ilk şampiyonluğunu namağlup bir şekilde kazanan Bayer Leverkusen parmak ısırtıcı bir performansa sahip olmayı başardı. Alman ekibi ligin ardından Avrupa Ligini de kazanmanın hesaplarını yapıyor. Finalde İtalyan ekibi Atalanta ile karşılaşacak Xavi Alonso'nun öğrencileri sezonu yenilgisiz ve 3 kupalı tamamlamak istiyor. Ligi garantileyen ve Avrupa Ligi'nde final oynayacak takım 25 Mayıs'ta Almanya Kupası finalinde de yer alacak.

ATALANTA - LEVERKUSEN MAÇI NEREDE YAYINLANACAK?

Rüya gibi bir sezon geçiren Alman ekibinin göstereceği performans merakla bekleniyor. Avrupa'nın 3 büyük turnuvasındaki ilk final olacak bu maç yarın saat 22:00'da başlayacak. İrlanda'daki Aviva Stadyumunda oynanacak mücadele TV 8.5 ekranlarından yayınlanacak. Taraftarların Bayer Leverkuseni favori gördüğü maçın milyonlarca kişi tarafından izlenilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER