ASKİ Spor Kulübü sporcusu Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu oldu

Ankara ASKİ Spor kulübü halter sporcusu Cansu Bektaş, Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonluğu'na adını yazdırdı.

ASKİ Spor Kulübü sporcusu Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu oldu

Ülkemizde çeşitli spor müsabakaları düzenlenmeye devam ediyor. Ülkemizi yurt dışında da büyük bir başarı ile temsil eden sporcularımız yeni başarılara isimlerini yazdırmaya da devam ediyor. Sporcularımızın başarılı göğsümüzü kabartırken bir kadın sporcu daha dünya şampiyonluğuna adını yazdırarak gurur kaynağımız oldu.

ASKİ Spor Kulübü sporcuları çeşitli müsabakalarda başarılar elde etmeye devam ederken bir son dakika haberi daha geldi. ASKİ Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesapları üzerinden Cansu Bektaş'ın Dünya Şampiyonu olduğunu duyurdu.

ASKİ SPOR KULÜBÜ SPORCUSU CANSU BEKTAŞ, DÜNYA ŞAMPİYONLUĞUNA ADINI YAZDIRDI

ASKİ Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda 45 kilogramda mücadele eden sporcumuz Cansu Bektaş;

  • Koparmada 73 kilogram
  • Silkmede 90 kilogram ve
  • Toplamda 163 kilogram kaldırarak Dünya Şampiyonu oldu.

aski-spor.jpg

ASKİ Spor Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada ''Uluslararası arenada ülkemizi başarı ile temsil ederek yurda 2 altın ve 1 gümüş madalya ile dönen haltercimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Kazandığı başarı nedeniyle Cansu Bektaş'ı Haberankara.com ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER