Arda Turan’ın hayatını anlatan belgeselin yayın tarihi duyuruldu!

Arda Turan’ın hayatını anlatan ve merakla beklenen belgesel Arda Turan: Yüzleşme’nin yayın tarihi duyuruldu. Belgesel yakında bir dijital platformda başlayacak.

Arda Turan’ın hayatını anlatan belgeselin yayın tarihi duyuruldu!

Spor tutkunlarının merakla beklediği Arda: Turan Yüzleşme belgeselinin yayın tarihi merak ediliyordu. Belgeseli yayınlayacak Amazon Prime Video detayları sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Galatasaray ve Atletico Madrid takımlarında forma giymiş, Eyüpspor teknik direktörü ve milli takımda da oynamış ünlü futbolcu Arda Turan, hem hayat hikayesini de hem de futbol kariyerini eksileri ve artılarıyla bu belgeselde anlatacak.

FUTBOL KARİYERİNDEN MAGAZİN BASININDAKİ AÇIKLAMALARINA

Arda Turan Yüzleşme belgeseli, Bayrampaşa’nın dar sokaklarında başlayıp Ali Sami Yen’e ve oradan da Camp Nou’ya uzanacak bir yolculuğu içerirken Arda Turan’ın bilinmeyen yönlerini de ilk kez seyirci karşısına çıkaracak. Ayrıca Turan’ın magazin basınına yansıyan ilginç açıklamalarının perde arkası da belgeselde işlenecek.

Arda Turan’ın hayatını anlatan belgeselin yayın tarihi duyuruldu!

ARDA TURAN YÜZLEŞTİ SIRA SEYİRCİDE

Prime Video Türkiye ise Arda Turan: Yüzleşme’nin yayın tarihini sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Duyuruda Turan’ın ağzından “Gerildim, mutlu oldum, üzüldüm, gurur duydum, hatırlamaktan memnun oldum, hatırlamak bile istemedim... Bu belgeseli çekerken çok fazla duyguyu aynı anda yaşadım. Bir insan için en zoru belki de kendisiyle yüzleşmesidir. Ama biz yüzleştik. Şimdi sizleri de bekliyoruz” ifadeleri de yer aldı.

Arda Turan: Yüzleşme belgeseli 16 Ağustos’ta Prime Video Türkiye üzerinden yayınlanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER