Arda Güler'in geleceği belirsizliğini koruyor!

Real Madrid ile ilk golünü geçtiğimiz günlerde Celta Vigo ağlarına gönderen Arda Güler'in gelecek sezon kadroda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Arda Güler'in geleceği belirsizliğini koruyor!

Arda Güler, Real Madrid'deki ilk golünü geçtiğimiz günlerde Celta Vigo karşısında kaydetmişti. Milli yıldızın gelecek sezon kadroda yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Arda Güler yeni sezonda tecrübe kazanması için kiralık gönderilecek.

GELECEĞİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Real Madrid'in Arda Güler'in tecrübe kazanması ve fiziksel eksikliğini gidermesi için kiralanalacağı ortaya atıldı. Özellikle Milan ve Real Sociedad'ın Arda Güler'i kiralamak istekli olduğu ifade edilirken Real Madrid yönetiminin Brahim Diaz örneğinde olduğu gibi Arda Güler'i İtalyan ekibi Milan'a kiralamak istiyor.

REAL MADRİD TARİHİNE GEÇEN ARDA'YI MARCA ONURLANDIRDI

Real Madrid forması ile ilk golünü Celta Vigo ağlarına gönderen ve attığı oldukça söz ettiren Arda Güler, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden ve başkent ekibine yakınlığı ile bilinen Marca tarafından onurlandırıldı.

Marca, Real Madrid tarihinde gol atan 416 isim olan Arda'yı gazetenin ilk sayfasından okuyucularıyla buluşturdu. Real Madrid'de gol sevinci yaşayan 415 futbolcunun sadece isimleri yazılırken; 18 yaşındaki milli futbolcunun kendi fotoğrafıyla sayfada yer aldı.

Toplam 416 kişinin yer aldığı listede Cristiano Ronaldo attığı 451 golle ilk sırada bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER