Arda Güler'in formaları yok satıyor! En çok tercih edilen formalardan oldu

Eskişehir'de Milli takım formalarından en çok tercih edilen Arda Güler oldu. Arda Güler'in formaları yoğun ilgi gördü.

Arda Güler'in formaları yok satıyor! En çok tercih edilen formalardan oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yıldız isimlerinden Arda Güler'in formaları, en çok tercih edilen Milli takım formalarından biri oldu.

Eskişehir'de Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın maçlarını takip eden futbolseverler forma satışlarını arttırarak esnafın yüzünü güldürdü. Arda Güler'in forması en çok tercih edilen formalardan biri oldu.
Birçok vatandaş milli takımın EURO 2024 maçını takip etti. Maç sayesinde milli takımın forma satışlarında artış görüldü dolayısıyla esnaf da bu durumdan olumlu anlamda etkilendi.

Başarılarıyla çok konuşulan Arda Güler' in milli takım forması yoğun ilgi gördü. Forma satışlarının oldukça arttığını, en çok Arda Güler formasının tercih edildiği söyleyen spor malzemeleri esnafı Betül Başkaya, Arda Güler'in formasının geldiği gibi bittiğini söyledi.

Arda Güler'in formaları yok satıyor! En çok tercih edilen formalardan oldu

"MİLLİ MAÇLAR FORMA SATIŞLARIMIZI YÜZDE 50'DEN FAZLA ETKİLEDİ"

Başkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milli maçlar forma satışlarımızı yüzde 50'den fazla etkiledi. Normalde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Eskişehir spor daha fazla satılırken şu anda milli takım forması hepsini ikiye katladı. Genelde küçük çocuklar yabancı takım formalarını tercih ediyordu. Arda Güler'in Real Madrid formasını istiyorlardı ya da Ronaldo formasını alıyordular. Şu an ise Arda Güler'in milli takım formasını istiyorlar" diye konuştu.

Arda Gülerin formasına yoğun talep olduğunu anlatan esnaf Betül Başkaya, her yaş grubundan en çok sorulan formalar arasında Arda Güler'in formasının olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER