Arda Güler'e gün doğdu! Bellingham 1 ay forma giyemeyecek

Dünya devi Real Madrid'e transfer olması sonrasında kısa zamanda potansiyelini herkese kanıtlayan Arda henüz düzenli olarak forma şansı bulamadı. Güler'in oyunda istediği süreleri alamaması Ancelotti'nin büyük tepki görmesine neden oldu.

Arda Güler'e gün doğdu! Bellingham 1 ay forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de Real Madrid'e transfer olarak büyük bir gurur yaşatan Arda Güler geçen sezonu sakatlıkların gölgesinde geçirmişti. Real Madrid ile geçen sezon sadece 12 maça çıkabilen Arda Güler sezon sonuna doğru peş peşe oynadığı maçlarda 6 gol atma başarısı göstermişti.

HERKES ARDA'YI BEKLİYORDU

EURO 2024'te de kendisini kanıtlayan Arda Güler'in bu sezon daha fazla forma giymesi beklenirken ilk 2 resmi maçta şok eden bir durum yaşanmıştı. Ancelotti Süper Kupa ve La liga ilk maçında Arda Güler'e son dakikalarda forma şansı verdi.

Bu durumun kendisini üzdüğü ne belli olan Arda'ya başka takıma gitme çağrıları yapılırken daha fazla forma giyme imkanı sağlayacak bir fırsat doğdu. Madrid ekibinin dünyaca ünlü futbolcusu Jude Bellingham'ın sağ plantar kasında sakatlık tespit edildiği ve dönmesinin 1 ayı bulabileceği kaydedildi.

GÖZLER YARINKİ MAÇTA OLACAK

Ancelotti'nin Bellingham'ın yokluğunda formayı Arda Güler'e vermesi bekleniyor. İleri uçta Mbappe, Vinicius ve Rodrygo ile beraber Arda'nın nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor. Real Madrid ligde bir sonraki maçını yarın Real Valladolid ile oynayacak. Karşılaşma saat 18:00'da başlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER