Arda Güler'den kötü haber! Ünlü futbolcu sahalardan uzak kalacak!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, geçirdiği talihsiz kaza ile gündeme geldi. Bunun ile birlikte Arda Güler'in ameliyat olabileceği belirtildi. Bu süreçte İspanyol ekibin yeni bir karar alacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Arda Güler'den kötü haber! Ünlü futbolcu sahalardan uzak kalacak!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, en gözde oyuncu olarak da biliniyor. Bunun ile birlikte İspanyol devi Real Madrid'e forma giyen milli futbolcu Arda Güler, ABD kampında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bunun ardından ise sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildi. Genç oyuncunun tedavisinin sürdüğü de öğrenildi.

arda1.jpg

22 Temmuz'da sağ dizinden bir sakatlık yaşayan Arda Güler, 24 Temmuz'da Milan'la oynanan ilk hazırlık maçına katılamadı. 27 Temmuz'daki Manchester United maçında ise yedek kulübesinde bulunan genç oyuncu, maça dahil olamadı. El Clasico maçı öncesi ise Real Madrid Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'in oynayamayacağını ifade etmişti.

arda2.jpg

İTALYAN TEKNİK ADAM AÇIKLADI!

Real Madrid - Barcelona maçı öncesi açıklamalarda bulunan Real Madrid Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'in kadroda olamayacağını açıkladı. Bunun ile birlikte bireysel olarak program verdiklerini ve Güler'in antrenman yapmaya devam ettiğini de açıklamalarına ekledi.

Real Madrid de konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildiğini tedavisinin devam ettiğini ifade etti.

GÜLER'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

arda3.jpg

Genç futbolcu Arda Güler Sakatlığına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Aşırı yüklenmekten dolayı sakatlık yaşadığını ifade etti.

Ayrıca Arda Güler'in 3 ay sahalardan uzak kalacağına ve lisansının dondurulacağına yönelik iddialar da ortaya atıldı.

SONRAKİ HABER