Arda Güler Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor! 2 gol daha attı

Milli Futbolcumuz Arda Güler aylarca formasından aldığı günlerin acısını attığı goller ile çıkarıyor. Genç futbolcu son oynanan Villareal maçında 2 gol attı.

Arda Güler Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor! 2 gol daha attı

Ankara'nın Gençlerbirliği alt yapısından Fenerbahçe'ye oradan da İspanyol devi Real Madrid'e giden Arda Güler yükselişini sürdürüyor.

Transfer olur olmaz 3 tane peş peşe sakatlık geçiren Arda Güler zor günleri geride bırakıp Ocak ayında formasın kavuşmuştu. İlk defa giydiği formasından bu seferde yedek kalmasından dolayı uzak kalan Arda son haftalarda sıklıkla şans bulmaya başladı. Ancelotti'nin ona verdiği formanın hakkını fazlası ile veren Arda Güler şık çalımları ve özgüveni ile gündem olmayı sürdürüyor.

ARDA DURDURULAMIYOR

Son olarak Villareal maçında bir kez daha ilk 11'de sahaya çıkan Arda Güler takımının gol yükünü sırtladı. Adeta gol düellosuna dönen maç 4-4 biterken, Real Madrid'in 2 golü Arda Güler'den geldi.

Arda Güler Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor! 2 gol daha attı

Arda Güler'in son maçlarda sık sık attığı goller ile yeni sezonda Real Madrid'in gol yollarında en çok güvendiği isimlerden biri olması bekleniyor. Bu sezonun büyük bir kısmında formadan uzak kalan Arda Güler oynadığı maçlara oranla attığı gol ile iyi bir istatistik yakaladı.

ANCELOTTİ BIRAKMIYOR

Arda Güler bu sezon attığı goller ile birlikte Real Madrid'de 12. maçında 6. golünü atmış oldu. Carlo Ancelotti'nin de net bir şekilde seneye de takımda kalacağını söylediği Arda'nın performansı ülkemizde de yakından takip ediliyor.

SONRAKİ HABER