Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Beklenen açıklama geldi!

Fenerbahçe'den 20 milyon euroluk bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yaşadığı sakatlıktan dolayı sahalara ara verdi. Bunun ile birlikte ünlü futbolcunun İspanyol ekibindeki sözleşmesinin dondurulacağına dair iddialar gündeme geldi.

Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor mu? Beklenen açıklama geldi!

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, yaşadığı sakatlığın ardından çokça konuşuldu. Bunun ile birlikte Güler'in İspanyol ekibindeki sözleşmesinin dondurulacağına dair iddialar gündeme gelse de bu konu hakkında henüz ne bir bilgi paylaşımı gündeme gelmedi.

Bunun ile birlikte bilindiği üzere İspanyol ekibinin Amerika'daki kampında sağ dizindeki menisküs yaralanması yaşadı. İspanyol ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, talihsiz kaza hakkında açıklamalarda bulunarak, 'Bireysel bir programı takip etmek için Madrid'e gitmesi daha iyiydi' dedi.

arda.jpg

Kazadan dolayı Arda Güler'in sözleşmesinin dondurulacağına yönelik birtakım iddialar ortaya atıldı. Bunun ile birlikte başarılı futbolcunun sahalara döneceği tarih netlik kazanırken, sözleşmenin dondurulacağı yönünde yapılan iddiaların da asılsız olduğu ortaya çıkmış oldu.

Milli oyuncunun eylül ayı sonunda oynayacak duruma gelmesinin planlandığına dair açıklamalar gündeme geldi. Ayrıca ameliyat olmayacağına yönelikte bilgi paylaşımı yapıldı. İlk olarak 22 Temmuz'da sağ dizinden sakatlanan Arda Güler, kontrollü bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

SONRAKİ HABER