Arda Güler Real Madrid'de ilk kupasını oynamadan kazandı! Ancelotti Arda'nın oynayacağı maçı işaret etti

Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler son oynanan İspanya Süper Kupa maçında süre alamasada ilk kupasını kazandı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, genç yıldızın daha fazla süre bulacağını ifade ederek oynayacağı maçı işaret etti.

Arda Güler Real Madrid'de ilk kupasını oynamadan kazandı! Ancelotti Arda'nın oynayacağı maçı işaret etti

Real Madrid'in ve A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler takımının Barcelona ile oynadığı Süper Kupa maçında süre alamasa da eflatun - beyazlı form ile ilk kupasını kazandı.

İspanya Süper Kupa Finali’nde Real Madrid, Barcelona’yı 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Real Madrid'ii şampiyonluğa Brezilyalı oyuncu taşıdı. Başkent ekibinin gollerini Vinicius JR ve Rodrygo kaydetti. Karşılaşmaya damgasını vuran Vinicius hat-trick yaptı. Mağlubiyete engel olamayan Barcelona'nın golü, Lewandowski ayağından geldi. Katalan ekibinde 71. dakikada Araujo kırmızı kart gördü. Geçen sezon finali Barcelona'ya kaybeden Real Madrid rövanşı aldı ve 13. Süper Kupası’nı kazanan El Clasico Arda Güler, süre alamadığı mücadelede yeni takımıyla ilk zaferini yaşadı.

Carlo Ancelotti, Real Madrid kariyerinde 11. teknik adamlık kariyerinde 26. kupasını kazandı.

ANCELOTTİ ARDA'NIN OYNYAACAĞI MAÇI İŞARET ETTİ

Real Madrid'de mücadeleye yedek kulübesinde başlayan ve oyuna giremeyen Arda hakkında teknik direktör Carlo Ancelotti, daha fazla süre bulacağını ifade ederek genç futbolcunun önlerindeki İspanya Kral Kupası mücadelesinde Perşembe günü Atletico Madrid'e karşı ilk 11'de başlayabileceğinin sinyalini verdi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Ancelotti Arda'nın kilit oyuncularından biri olduğunu ve sakatlıktan yeni çıktı, yakında daha fazla süre bulacağını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER