Arda Güler Real Madrid forması ile sahaya adım atmaya hazırlanıyor

Real Madrid formasını giyen milli oyuncu Arda Güler bugün İspanyol devi ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Arda Güler Real Madrid forması ile sahaya adım atmaya hazırlanıyor

Milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid forması ile ilk maçına çıkmaya hazırlanıyor. La Liga'nın 19. hafta karşılaşmasında Real Madrid bugün evinde Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak mücadelede de milli yıldız Arda Güler'in de forma giymesi bekleniyor.

ANCELOTTİ ŞANS VERİRSE ARDA GÜLER İLK KEZ FORMA GİYECEK

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ardından Fenerbahçe alt yapısına transfer olan Arda Güler sezon başında Fenerbahçe'den İspanyol devi Real Madrid'e 20 + 10 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Genç oyuncu transfer olduğu süreçten günümüze kadar birçok sakatlıkla boğuşmuş ve bir türlü forma giyememişti. Son sakatlığını atlatan ve bir süredir takımla birlikte çalışan Arda Güler, Real Madrid'in Mallorca ile oynayacağı maçın kadrosuna alındı. Genç yıldızın teknik direktör Carlo Ancelotti'nin şans vermesi durumunda Mallorco karşısında Real Madrid forması ile ilk dakikalarını alması bekleniyor.

Arda Güler Real Madrid forması ile sahaya adım atmaya hazırlanıyor

ARDA GÜLER'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI

Milli Takım'ın ve Real Madrid'in genç oyuncusu Arda Güler'den Mallorca öncesi maç günü paylaşımı geldi. Genç oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisini izlemek isteyen futbolseverleri heyecanlandırdı.

SONRAKİ HABER