Arda Güler oyuna girmeden önce Carlo Ancelotti'nin söylediği sözler gündem oldu

Real Madrid'in Rayo Vallecano ile maçın 87. dakikasında Arda Güler'i oyuna alan Carlo Ancelotti'nin sözlerine gündeme oturdu. Tecrübeli teknik adam "Ben delirmedim" dedi.

Arda Güler oyuna girmeden önce Carlo Ancelotti'nin söylediği sözler gündem oldu

İspanya La Liga'nın 25. haftasında şampyionluk mücadelesi veren Real Madrid, Rayo Vallecano'ya konuk oldu. Estadio de Vallecas'de oynanan mücadelede Real Madrid, Vallecano ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Eflatun - beyazlıların tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti karşılaşmanın 87. dakikasında Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve Fenerbahçe'den transfer edilen genç yıldız Arda Güler'i oyuna aldı. Oyuna almadan önce deneyimli teknik adam Ancelotti'nin Arda Güler'e söylediği sözler gündeme oturdu.

ANCELOTTİ'DEN BEN DELİRMEDİM SÖZLERİ

Arda Güler'e saha kenarında son taktikleri veren Carlo Ancelotti, genç oyuncuya Real Madrid'in efsane oyuncusu Luka Modric üzerinden örnekler verdi. Ancelotti, Modric'in yerine aldığı Arda'ya “ Ben delirmedim, Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileri taşınmasına yardımcı olacaksın” dedi.

Fenerbahçe’de genellikle forvetin arıkasında ve sağ kanatta görev yapan Arda Güler'in merkezde yer oynayacağını ifade eden Ancelotti, "Senin görevin bu" sözlerini kullandı.

ARDA'NIN MİLAN'A KİRALIK GİDECEĞİ İDDİASI

İspanyol basını tarafından Real Madrid'de yeterli süreyi bulamayan Arda Güler'in yeni sezonda kiralık olarak başka bir kulübe gidebileceği ortaya atıldı. Genç yıldızı daha önce de istediği iddia edilen Milan'a kiralabileceği ve Brahim Diaz örneğinde olduğu gibi gelişerek dönebileceği aktarıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER