Arda Güler ilk kez Real Madrid formasını sırtına geçiriyor! Arandina - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi

Türk futbolunun genç yıldızı Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanyol ekibi ile bugün ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Arda Güler ilk kez Real Madrid formasını sırtına geçiriyor! Arandina - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şifresiz mi

Önce Gençlerbirliği Alt Yapısı'ndan Fenerbahçe'ye transfer olan daha sonra dünyanın en büyük kulüplerinden Real Madrid'e transfr olan süper yetenek Arda Güler bugün Kralın Takımı ile ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

ARDA GÜLER, REAL MADRİD FORMASINI İLK KEZ TERLETECEK

Uzun süredir sakatlıklarla boğuşan ve sakatlığını atlatan Arda Güler kendini geçtiğimiz günlerde başkent ekibi Real Madrid'in La Liga'nın 19. haftasında Mallorca ile oynadığı müsabaka için hazırlıyordu. Fakat Real Madrid'in teknik patronu Carlo Ancelotti, Arda Güler'e şans vermedi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında İtalyan teknik direktör Mallorca maçında forma giyemeyen oyuncuların kupa maçında forma giyeceğini söyledi. Carlo Ancelotti, Arda'nın bir nevi Kral Kupası mücadelesi olan Arandina maçında eflatun - beyazlı formayı terleteceğini ifade etti.

ARANDİNA - REAL MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? ŞİFRESİZ Mİ?

İspanya Kupası Son 32 Turu'nda Real Madrid, Arandina'ya konuk olacak. Estadio El Montecillo Stadyumu'nda oynanacak mücadele 6 Ocak Cumartesi (Bugün) 23.30'de başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Heyecanlı mücadelede Türk futbolseverlerin de gözü A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler'i izlemek için ekranlarda olacak.

ARDA GÜLER 5 AY SONRA REAL MADRİD FORMASINI İLK KEZ GİYECEK

Arda Güler, Arandina - Real Madrid maçında forma giymesi halinde 6 Temmuz 2023'de transfer olduğu Real Madrid'in formasını 6 Ocak 2024'te ilk kez sırtına geçirmiş olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER