Arda Güler forma giydi, Real Madrid Süper Kupayı müzesine götürdü

Şampiyonlar Liginin son Şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Liginin son Şampiyonu Atalanta Polonya'nın Başkenti Varşova'da karşı karşıya geldi. Maçta gülen taraf İspanyol devi oldu.

Arda Güler forma giydi, Real Madrid Süper Kupayı müzesine götürdü

Avrupa'da yaklaşan kulüpler düzeyindeki turnuvaların grup maçları öncesinde geçen sezonun iki devi Süper Kupayı kazanmak için karşı karşıya geldi. Geçen sezonu rüya gibi bir şekilde geçiren iki takımın maçında kazanan taraf şaşırtmadı.

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ

Damga vurduğu 2023-2024 sezonunun ardından kadrosunu Mbappe ve Endrick gibi isimlerle güçlendiren Real Madrid bir kez daha Süper Kupayı müzesine götürdü. Seyir zevki düşük olan mücadelede Real Madrid 10 dakika içinde attığı 2 gol ile galip gelmeyi başardı.

Madrid ekibi ilk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede golleri ikinci yarı attı. Real Madrid'in kupayı almasını sağlayan golleri 59. dakikada Valverde ve 68. dakikada Kylian Mbappe attı. Sezonun flaş transferi Mbappe takımıyla çıktığı ilk maçta hem gol atma hem de kupa kazanma başarısı gösterdi.

ARDA GÜLER SONRADAN OYUNA GİRDİ

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler ise mücadelenin son dakikalarında sahada yer aldı. 19 yaşındaki genç yetenek 88. dakikada Vinicius'un yerine oyuna dahil oldu. Arda Güler henüz daha başlarında olduğu Real Madrid kariyerinde bu sonuçla birlikte 4 . kupasını kazanmış oldu.

İspanyol temsilcisi galibiyetin ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Atalanta ise geldiği nokta ile kupayı alamasa da büyük takdir topladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER