Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel'in skandal gol sevincine destek!

Antalyaspor'un Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maçta İsrail'in Gazze'de 7 Ekim'den bu yana gerçekleştirdiği saldırılara destek veren Sagiv Jehezkel'in ardından ligdeki bir başka futbolcudan benzer bir hamle geldi.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel'in skandal gol sevincine destek!

Trendyol Süper Lig'in 20. Haftası kapsamında Antalyaspor ile Trabzonspor ile oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan mücadelenin ardından maçın sonucundan çok en fazla konuşulan konu Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel'in yaptığı gol sevinci olmuştu.

İsrailli Jehezkel attığı gol sonrası bileğinde yazan "100 Days 7:10" yazısını işaret ederek 7 Ekim'den bu yana İsrail ile Filistin arasında yaşanan çatışmalarda İsrail'in yaptığı ve uluslararası kamuoyu tarafından da büyük tepki gören insanlık dışı eylemlerine destek mesajı vermişti.

Yaşanılan skandal olayın ardından Antalyaspor yönetimi hızlı bir şekilde Jehezkel'in kadro dışı bırakıldığını açıklamış, ardından kulübün başkanlığını yapan Sinan Boztepe atılan adımların sadece kadro dış bırakma ile sınırlı kalmayacağını belirtmişti. Jehezkel'in sözleşmesinin feshedileceğini açıklayan Boztepe'nin kararı sosyal medyada olumlu karşılanırken Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı da yaşanılan olaydan dolayı halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek suçundan Jehezkel'in gözaltına alınmasına karar vermişti.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel'in skandal gol sevincine destek!

BAŞAKŞEHİRLİ FUTBOLCUDAN DESTEK

Jehezkel'in yaptığı ve ülkemizdeki futbol gündemini derinden sarsan gol sevincinin ardından ligin bir diğer takımı Rams Başakşehir forması giyen Eden Kartsev'in de benzer bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Sagiv Jehezkel'in gol sevincinde yazan yazının yer aldığı bir paylaşımı sosyal medya hesabında paylaşan Kartsev'e büyük bir tepki gösterilirken, Rams Başakşehir yönetiminin nasıl bir adım atacağı şimdiden merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER