Antalyaspor'a imza atan Sergen Yalçın'ın yarım sezon için alacağı ücret dudak uçuklattı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor ile anlaşma sağlayan Sergen Yalçın'ın yarım sezon için alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı.

Antalyaspor'a imza atan Sergen Yalçın'ın yarım sezon için alacağı ücret dudak uçuklattı!

Nuri Şahin'in Antalyaspor'dan ayrılıp alt yapısından yetiştiği takım olan Borussia Dortmund ile anlaşma sağlamasının ardından Bitexen Antalyaspor teknik adam arayışına girmiş ve takımın başına Sergen Yalçın'ı getirmişti. 2 yıldır takım çalıştırmayan tecrübeli teknik adamın Bitexen Antalyaspor'dan ne kadar kazanacağı oldukça merak ediliyordu.

Ajansspor'un haberine göre Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in ikinci yarısı için Bitexen Antalyaspor ile 20 milyon liraya el sıkıştı. Kırmızı - beyazlı ekip yeni teknik patronu olan Sergen Yalçın'a mı 20 milyon lira ücret verecek yoksa ekibi dahil mi bu durum henüz bilinmiyor.

SERGEN YALÇIN ANTALYA'YA UZAK DEĞİL

2018-19 sezonunda Sergen Yalçın, Antalya ekibi olan Alanyaspor'u çalıştırmıştı. Alanyaspor'un başında 24 maça çıkan tecrübeli teknik adam 8'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sonucunda 32 puan toplamış ve maç başına 1.33 puan ortalamasına sahip olmuştu.

SON OLARAK BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRDI

Sergen Yalçın 2019 -20 sezonunda Beşiktaş'ın başına gelmişti. 2020 - 21 sezonunda Sergen Yalçın ile Beşiktaş ligde ipi göğüsleyen takım olmuş aynı zamanda da Türkiye Kupası sevincini yaşamıştı. 2021 - 22 sezonunda tecrübeli teknik adam ile yollar ayrılmış ve o süreçten Antalyaspor ile anlaşana kadar Yalçın takım çalıştırmadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER