Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper lig heyecanı günler sonra yeniden başlıyor. Haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından olan Antalyaspor - Galatasaray maçı sarı kırmızı ve kırmızı beyazlı taraftar tarafından merakla bekleniyor.

Antalyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eylül ayından sonra Ekim ayında da liglere ara verilmiş ve 2 haftalık bir süre zarfında Avrupa'da Uluslar Ligi maçları oynanmıştı. Türkiye A Milli Futbol Takımı açısından iyi geçen bu süreçte milli futbolcularımız Karadağ ve İzlanda'yı yenerek grubunda 10 puanla liderliği sürdürmeye hak kazandı.

GALATASARAY LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ara sürecinin tamamlanmasının ardından Kasım ayındaki 3. ve son Uluslar Ligi arasına kadar Süper Ligde heyecan kaldığı yerden devam edecek. Süper ligde şu ana kadar yenilmeyen 3 takımdan birisi olan Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Sezon başında takımına Fenerbahçe'nin ve Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Alex De Souza'yı getiren Antalyaspor ligde beklenenden uzak bir performans sergiledi. Akdeniz ekibi şu anda 8 maçta topladığı 8 puanla 19 takımlı ligde 14. sırada yer alıyor.

ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

Sezonun en formda takımlarından olan Galatasaray'ın mutlak favori olarak çıkacağı maçta nasıl bir sonuca imza atacağı merakla bekleniyor.

Antalyaspor ve Galatasaray maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Futbolseverler BeIN Sports ekranlarından ücret karşılığında bu maçı seyredebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER