Ankaraspor'un futbol sorumlusu Olcay şahan oldu!

Ankara'nın 2. Lig'de mücadelesine devam eden futbol takımlarından Ankaraspor kadrosunda bulunan ve ülke futbolunun bir döneme damga vuran isimlerden Olcay Şahan'ın futbol sorumlusu olduğunu açıkladı.

Ankaraspor'un futbol sorumlusu Olcay şahan oldu!

Ankaraspor mücadelesine uzun yıllar Süper Lig'de devam etmiş ve ardından adını Osmanlıspor olarak değiştirerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesine kadar giren başarılı bir süreç yaşamıştı. Ardından üst üste başarısız sonuçlar ile alt liglere düşen takım, Osmanlıspor olan adını tekrar Ankaraspor olarak değiştirmişti.

OLCAY ŞAHAN'DAN KARİYERİNDE YENİ ADIM

Şu günlerde 2.Lig'de yer alan Ankaraspor geçtiğimiz dönemde özellikle Beşiktaş ve Türkiye A Milli Futbol Takımı forması ile bir döneme damga vuran Olcay Şahan'ı kadrosuna katarak adından söz ettirmişti. Ankara ekibi ile 22 maça çıkan deneyimli futbolcu takımı ile imzaladığı sözleşme ile kariyerinde yeni bir döneme girdi.

Ankaraspor tarafından yapılan açıklamada “Yönetim kurulumuz ile takım kaptanımız Olcay Şahan arasında yapılan görüşme sonucunda Olcay Şahan'ın takımımızın futbol sorumlusu olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir” denilerek takımın Olcay Şahan'a emanet edildiğini açıkladı.Ankaraspor'un futbol sorumlusu Olcay şahan oldu!

ANKARASPOR HEDEFİNE İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

Olcay Şahan'ın takımda hem futbol sorumlusu hem de oyunu olarak devam edeceği belirtilirken, Bayram Toysal'ın yerine gelen Olcay Şahan'ın ilk teknik adamlık tecrübesinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Ankaraspor 22 haftası geride kalan TFF 2.Lig'de 41 puanla 6. sırada yer alıyor.

Sezonun sonuna doğru yaklaşılırken Ankara ekibinin bir üst lige yükselip yükselmeyeceği merakla bekleniyor. Olcay Şahan futbol sorumlusu olarak ilk maçına Adıyaman 1954 Spor karşısında çıkacak.

SONRAKİ HABER