Ankara’nın şampiyon Kadın futbol Takımı ABB Fomget, yeni transferlerine toplu imza töreni düzenledi

Kadın futbolunda Ankara'ya ilk şampiyonluğunu kazandıran Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın futbol Takımı, şampiyonluğun ardından yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takıma katılan yeni oyunculara imza töreni yapıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara’nın şampiyon Kadın futbol Takımı ABB Fomget, yeni transferlerine toplu imza töreni düzenledi

Cumhuriyet’in 100. Yıl dönümünde Türkiye'nin başkenti Ankara'ya şampiyonluk gururu yaşatan kadın futbol takımı ABB Fomget, final maçında Fenerbahçe kadın futbol takımını 4-2 yenerek şampiyon olmuştu.

Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Ligde mücadele edecek olan ABB Fomget, yeni sezona güçlü kadro kurma çalışmalarında bulunuyor.

2021-09-takim2.jpg

Öncelik iç transferlere

Sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen ABB Fomget'te transfer dönemi için önemli adımlar atılıyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan başkent temsilcimiz, transferde önceliğini mevcut kadrosundaki oyuncuları koruyarak, Başak Özbebek, Selda Akgöz, Ümran Özev, Fatoş Yıldırım, Tuğba Karataş, Ebru Şahin ve Armisa Kuc ile sözleşmelerini yeniledi.

422822.jpg

Şampiyon kadroya önemli takviyeler

Yeni sezon öncesinde mevcut kadrosunu koruyan ABB Fomget, dış transferlere de ayrı önem sarfediyor. Başkent Ankara temsilcisi, Karadağ milli takımı oyuncusu Antri Violari ve Sladjana Bulatovic ile sözleşme imzalamıştı. Ayrıca Danielle Marcano ile de anlaşılmıştı.

thumbs-b-c-f23d4cb113f1ba2ba08fe23e4a03b711.jpg

6 transfer için imza töreni

Yapılan transferlerden sonra toplam 6 futbolcuyu kadrosuna katan ABB Fomget, yapılan transferler için Osmanlı Stadı'nda toplu imza töreni düzenledi.

Yeni transferler için düzenlenen imza töreninde, transfer edilen; Medine Erkan, Dilan Yeşim Taşkın, Vusala Seyfaddinova, Beyza Kocatürk, Gabrielle Diane Viviner ve Marian Awad Osmanlı Stadı'nda gerçekleşen imza töreni ile takıma katıldılar.

Bu transferler ile son şampiyon ABB Fomget kadın futbol Takımı, güçlü kadrosunun yanı sıra yaptığı dış transferler ile hem Şampionlar Ligi'nde hem de Lig'de iddialı bir takım olmayı hedefliyor.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER