Ankara'nın futbol takımları teröre karşı tek yürek oldu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleşen terör saldırının ardından saldırıyı kınayan ve şehitlerimize yönelik başsağlığı içeren çok sayıda mesaj paylaşıldı. Başkenti 1. ligde temsil eden Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'de resmi hesapları üzerinden terör saldırısını kınadılar.

Ankara'nın futbol takımları teröre karşı tek yürek oldu

Ankara bir kez daha bir terör saldırısı ile sarsılmıştı. Dün gerçekleşen TUSAŞ saldırısında 5 şehit verildi. Yurt genelinde olduğu kadar dünya basının da da ses getiren terör eylemi ile ilgili resmi ve özel kurumlar ile vatandaşlardan peş peşe taziye mesajları geldi.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Farklı alanlarda olmasına rağmen terör konusunda bir kez daha tek yürek olunurken Ankara'nın futboldaki en üst düzey liglerde mücadele eden 3 temsilcisi yaşanan saldırılardan dolayı üzüntülerini paylaştılar. Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü'nün paylaştığı mesajlarda şu ifadeler yer aldı;

Ankara'nın futbol takımları teröre karşı tek yürek oldu

Ankaragücü: "Şehrimizin Kahramankazan ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun"

Ankara'nın futbol takımları teröre karşı tek yürek oldu - Resim : 2

Gençlerbirliği: Şehrimizin Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) tesislerine yapılan terör saldırısını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz"

Ankara'nın futbol takımları teröre karşı tek yürek oldu - Resim : 3

Ankara Keçiörengücü: "Kahramankazan ilçemizde gerçekleşen hain terör saldırısını kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun"

ŞEHİTLERİMİZ DEFNEDİLECEK

Terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız bugün gözyaşları içerisinde toprağa verilecek. Şehitlerimizin cenazelerine katılımın çok yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER