Ankaragücü'nün yıldız oyuncusu Morutan'ı eski hocası istiyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün formasını giyen Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'ı Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un transfer etmek istediği iddia edildi.

Ankaragücü'nün yıldız oyuncusu Morutan'ı eski hocası istiyor

Yunan ekibi Panathinaikos'a imza atan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in gözü eski oyuncusunda. Fatih Terim, Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaraügücü forması giyen Olimpiu Morutan'ın takıma katılmasını istedi. Fanatik'in haberine göre Yunan ekibinin devre arası kış transfer döneminde başkent temsilcisi MKE Ankaragücü'nün kapısını Olimpiu Morutan için çalması bekleniyor.

Olimpiu Morutan sezon başında MKE Ankaragücü'ne 3 milyon euro bedel ile Galatasaray'dan transfer olmuştu. Rumen oyuncu Ankara ekibi ile 16 maça çıktı ve bu maçların 13'ünde sahaya ilk 11'de çıktı 3 karşılaşmada ise sonradan oyuna girerek takımına katkı sağlamaya çalıştı.

MKE Ankaragücü forması ile 1163 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Rumen oyuncu 3 gol atarken 2 asiste de ismini yazdırmayı başardı.

GALATASARAY'A BÜKREŞ'TEN 4.1 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Romanya'nın son dönemde yetiştirdiği en büyük potansiyellerden olan Olimpiu Morutan, 2021 -22 sezonunda Romanya'nın köklü kulüplerinden Steau Bükreş'ten Galatasaray'a 4.1 milyon euro bonservis bedeli ile gelmişti. İstediği süreyi Galatasaray'da bulamayan Morutan'ı sarı kırmızılar 2022 - 23 sezonun başında İtlya 2. Ligi'nde mücadele eden Pisa takımına kiralamıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER