Ankaragücü'nün yeni Teknik Direktörü Emre Belözoğlu oldu

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılan Tolunay Kafkas'ın yerine Emre Belözoğlu geldi.

Ankaragücü'nün yeni Teknik Direktörü Emre Belözoğlu oldu

Başakşehir FK ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Emre Belözoğlu, Süper Lig ekibi ile anlaşmaya vardı. Başakşehir sezona kötü bir başlangıç yapmıştı. İstanbul ekibi, 3 Eylül 2023'te teknik direktörü Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını resmen açıklamıştı.

AYKUT KOCAMAN'IN YERİNE GÖREVE GELMİŞTİ

2020-21 sezonunun son bölümünde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini alan Emre Belözoğlu, sezonun tamamlanması ile birlikte görevinden ayrılmıştı. Daha sonrasında Başakşehir'de görev alan Belözoğlu 3 Ekim 2021 de göre başlamıştı. O dönemde İstanbul takımı Aykut Kocamanla yollarını ayırmıştı.

5430502.jpg

MAÇ BAŞINA 1.78 PUAN ORTALAMA YAKALIŞTI

Başakşehir'deki görevi sona ererken sosyal medya üzerinden mesaj paylaşan Emre Belözoğlu şu ifadeleri kullandı, "Başakşehir Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Gönlümde her zaman özel olan bu kulübe ve camiaya teşekkür ederim"

Başakşehir'de görev yaptığı süre boyunca 86 maça çıkan Belözoğlu, 44 galibiyet, 21 yenilgi ve 21 beraberlik alarak maç başına 1.78 puan ortalaması yakalamıştı.

thumbs-b-c-423783ca36db3cff6ecf16c7faf9655e.jpg

EMRE BELÖZOĞLU ANKARAGÜCÜ'NDE

Ankaragücü, 2 Ekim Pazartesi günü Tolunay Kafkas'la yollarını ayırmasının üzerine, bugün 3 Ekim Salı günü 43 yaşındaki Emre Belözoğlu ile anlaşmaya vardı. Belözoğlu ekibiyle birlikte yeni sözleşmesini imzaladı.

emre-belozoglu-depophotos-1907286.jpg

BAŞKAN AÇIKLADI YAPILDI

Yapılan anlaşmadan sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Emre Belözoğlu'nu şu şekilde duyurdu: "Emre Belözoğlu ile her konuda anlaştık. Her iki taraf için de hayırlı olsun."

SONRAKİ HABER