Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Belözoğlu'ndan ilk yorum! Sarı Lacivert renklere aşığız

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, sosyal medya hesabından "Sarı lacivert renklere aşığız" paylaşımı yaptı.

Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Belözoğlu'ndan ilk yorum! Sarı Lacivert renklere aşığız

Başakşehir FK ile geçtiğimiz ay yollarını ayıran Emre Belözoğlu, Süper Lig ekibi ile anlaşmaya vardı. Ankaragücü, 2 Ekim Pazartesi günü Tolunay Kafkas'la yollarını ayırmasının ardından bugün Emre Belözoğlu ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Belözoğlu ekibiyle birlikte yeni sözleşmesini imzaladı.

Ankaragücü, sosyal medya hesabından,"Hoş Geldin Emre Belözoğlu | Yeni teknik direktörümüz Emre Belözoğlu için bugün imza töreni düzenlenecektir." paylaşımında bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN ANLAMLI PAYLAŞIM

Takımın yeni teknik adamı Belözoğlu'ndan da ilk paylaşım geldi. MKE Ankaragücü tarafından yapılan paylaşımı alıntılayan Emre Belözoğlu,"Sarı Lacivert renklere aşığız" notu düştü.

emre-belozoglu.png

Ankaragücü taraftarı ise Belözoğlu'nun paylaşımına beğeni ve yorum yağdırdı.

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

Emre Belözoğlu, 7 Eylül 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine ilk adımı orta okulda atan Belözoğlu, o dönem ilk olarak Yenidoğan Güneşspor'da forma giydi ve 3 yıl boyunca altyapısında oynadı. Ardından ise Zeytinburnuspor altyapısında oynadı. Emre Belözoğlu, lise öğrenimini ise Şehremini Lisesi'nde tamamladı. 12 Temmuz 1995'te Galatasaray'a transfer oldu ve 1 yıl altyapıda forma giydi.

Belözoğlu, 2004 yılında Brezilya'lı futbol efsanesi Pele'nin açıkladığı "Yaşayan en iyi 125 futbolcu" listesi FIFA 100'de yer aldı.

1997-98 sezonundan itibaren sezonda düzenli olarak forma giymeye başladı. İkinci sezonunda 23 lig maçında görev aldı ve bu maçlarda 2 gol attı. Galatasaray'da 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası başarıları bulunmaktadır.

emre-belozoglu.jpg

2020-21 sezonunun son bölümünde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi üstlenen Belözoğlu, sezonun tamamlanması ile birlikte görevinden ayrıldı ve Başakşehir'de görev aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER