Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu

MKE Ankaragücü'nde Faruk Koca'nın başkanlıktan istifa etmesinin ardından kulübün yeni başkanı İsmail Mert Fırat oldu.

Ankaragücü'nün yeni Başkanı İsmail Mert Fırat oldu

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Karşılaşma Karadeniz temsilcisinin son dakikada attığı golle 1-1 berabere tamamlandı. Hakem Halil Umut Meler karşılaşmayı bitiren düdüğünün ardından sarı - lacivertli kulübün Başkanı Faruk Koca sahaya inerek mücadelenin orta hakemine yumruk atarken beraberindeki iki kişi yerde kalan Meler'e tekmeler savurmuştu. Olayların ardından Faruk Koca, önce gözaltına alınmış ardından tutuklanmıştı. Ardından Koca, yaptığı yazılı açıklama ile MKE Ankaragücü başkanlığından istifa ettiğini duyurmuştu.

KOCA İSTİFA KARARINI KULÜBE DAHA FAZLA ZARAR GELMEMESİ SÖZLERİ İLE DUYURDU

Başkan Koca istifa kararını, “Ankaragücü kulübüne, Ankaragücü taraftarına, içinde bulunduğum camiaya ve aileme daha fazla zarar gelmemesi için an itibariyle MKE Ankaragücü Başkanlığından istifa ettiğimi de kamuoyuna duyurmak isterim” sözleri ile duyurmuştu.

YENİ BAŞKAN İSMAİL MERT FIRAT

Beştepe Tesislerinde MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu, olağanüstü toplandı. Başkan Faruk Koca istifa dilekçesi işleme alındıktan sonra yeni başkan belirlendi. Faruk Koca'dan boşalan MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Başkanvekili İsmail Mert Fırat oy birliği ile seçildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER