Ankaragücü'nün Süper Lig ve Türkiye Kupası programı belli oldu

MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'de oynayacağı 16, 19 ve 20. hafta ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maç programları belli oldu.

Ankaragücü'nün Süper Lig ve Türkiye Kupası programı belli oldu

Trendyol Süper Lig'de dün akşam tamamlanan 18. hafta maçları ile ilk yarı tamamlandı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ligde ertelenen 16. hafta ile 19 ve 20. maçlarının açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada ayrıca Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarının programını da duyurdu.

Başkenti Trendyol Süper Lig'de temsil eden Türk futbolunun asırlık çınarı MKE Ankaragücü'nün programa göre 3 kez evinde oynarken 1 kez Ankara dışına çıkacak.

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN MAÇ PROGRAMI

Sarı - lacivertli takım ilk olarak 19. hafta maçında 6 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Eryaman Stadyumu'nda Karadeniz ekibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Daha sonra erteleme maçında MKE Ankaragücü deplasmanda 9 Ocak Salı saat 17.00'de bu periyottaki tek deplasmanı olan Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçtan 4 gün sonra MKE Ankaragücü yeniden Ankara'ya dönecek ve Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü'nün Kasımpaşa'yı ağırlayacağı maç 13 Ocak Cumartesi saat 13.30'da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında ise Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda bir üst tura çıkmak için karşı karşıya gelecek. Başkent ekibinin Çaykur Rizespor'u konuk edeceği maç 16 Ocak Salı saat 19.00'da başlayacak.

ANKARAGÜCÜ TARAFTARI TRİBÜNDE OLACAK

Ankaragücü'nün Süper Lig'in 15. haftasında yine Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle aldığı ceza yalnızca lig maçlarında geçerli olduğu için sarı - lacivertli taraftarlar bu maçta tribündeki yerini alabilecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER