Ankaragücü'nün konuğu Çaykur Rizespor

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü'nün konuğu Çaykur Rizespor

Trendyol Süper Lig'de 15. haftanın perdesi bugün oynanacak iki karşılaşma ile kapanıyor. Konyaspor'un konuğu Sivasspor olurken MKE Ankaragücü evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya karşıya gelecek.

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 11 Aralık Pazartesi (Bugün) saat 20.00'de başlayacak.

Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

MKE Ankaragücü oynadığı son 3 karşılaşmada 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alırken Çaykur Rizespor ise son 3 maçında 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Ankaragücü çıkışta olan rakibi karşısında iyi bir oyun ile 3 puana uzanmak ve yükselişe geçmek istiyor.

TOLGA CİĞERCİ'NİN DURUMU BELİRSİZ

MKE Ankaragücü'nde sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci'nin Çaykur Rizespor karşısında forma giyme şansı düşük görülüyor. Çaykur Rizespor'da ise uzun süredir sakatlığı bulunan Azubuike'de dışında herhangi bir eksiklik bulunmuyor.

BAŞKENT TEMSİLCİSİNDE KART SINIRINDA OYUNCU YOK

Sarı - lacivertlilerde karşılaşma öncesi kart sınırında herhangi bir oyuncu bulunmazken Karadeniz temsilcisinde 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Jonjo Shelvey, Dal Varesanovic ve Attila Mosci sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER