Ankaragücü'nden transfer açıklaması! Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin konuştu

MKE Ankaragücü'nde basın sözcüsü Hüseyin Aytekin açıklamalarda bulundu. Gündemde merak edilen transfer ve Eryaman Stadyumu konularına değindi.

Ankaragücü'nden transfer açıklaması! Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin konuştu

Trendyol Süper Ligi'nde temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Başkent ekibinde yeni sezonda Eryaman Stadyumu'nun da ne durumda olduğu merak konusu olurken, başarılı bir sezon geçirmek için de transfer çalışmaları devam ediyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

eryaman-stadi-yenileme-1-1687684399-001.webp

Eryaman Stadı bakım sürecinde

Eryaman Stadyumu'nun bakım halinde olduğunu belirten Aytekin, "Eryaman Stadyumu'muzda saha bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Eryaman Stadyumu; sezonun ikinci haftasında Adana Demirspor'la oynayacağımız maça yetişecek. 19 Mayıs Stadyumu'nun temelleri atıldı, çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

487317.jpg

Transferde Hücum hattına takviye yapılacak

Teknik Patron Tolunay Kafkas'ın hazırladığı rapor doğrultusunda çalışmalarına devam eden sarı lacivertli ekip, kanat transferi için 2 isimle anlaştı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin:

"Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hücum hattına takviye yapacağız. Kanat pozisyonu için 2 isimle anlaşma sağladık, bir futbolcu bugün takımının Avrupa Kupası'ndaki maçına çıkacak. Aksilik olmazsa 2 isim de yeni sezonda bizlerle birlikte olacak. Colley ve Garry Rodrigues listenizde yer alan iki isimdi, girişimlerde de bulunduk. Ancak transfer edeceğimiz iki oyuncu Rodrigues ve Colley değil" dedi.

Hüseyin Aytekin açıklamalarını şöyle noktaladı:

"Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final oynadık ve sürpriz yaptık. Amacımız; Ankaragücü taraftarını keyif veren bir takım oluşturmak."

SONRAKİ HABER