Ankaragücü'nden PFDK açıklaması! İki kişi kulüp personeli değil

MKE Ankaragücü, PFDK'ya sevk edilen iki kişinin kulüp personeli değil biletli seyirci olduğunu açıkladı.

Ankaragücü'nden PFDK açıklaması! İki kişi kulüp personeli değil

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor bitiş düdüğünün ardından meydana gelen olaylar ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) sevklerini açıklamıştı.

MKE Ankaragücü yaptığı açıklama ile hukuk müşavirliğinin PFDK'ye sevk edilen iki kişinin kulüp personeli olmadığını biletli seyirci olduğunu açıkladı. Başkent ekibinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 11 Aralık tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakası sonrasında yaşanan olaylar sonunda, PFDK sevklerinde adı geçen Ş.Y.Ş. ve K.Ç. isimli şahısların Ankaragücü Kulübü personeli olmadığını müsabakaya biletli olarak giriş yaptıkları açıkladı. Ayrıca konuyla ilgili oluşan yanlış algının düzeltilmesi amacı ile Türkiye Futbol Federasyonu kurullarına gerekli başvuruların yapılacağını açıkladı.

ANKARAGÜCÜ'NDE PDFK SEVKLERİ

TFF Hukuk Müşavirliği, MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'yı talimatlara aykırı hakareti, tehdidi, saldırısı ve saha olayları nedenleriyle tedbirli olarak, yöneticilerinden Gülsen Yılmaz ve Cengiz Gökay talimatlara aykırı hareket, Cahit Şahin talimatlara aykırı hakaret ve hakaret, Yusuf Buğra Tanık sportmenliğe aykırı hareket, Mulla Ali Çetin talimatlara aykırı hakaret ve saha olayları ve kulübün görevlilerinden Şahin Yunus Şahin ve Kenan Çelikkaya talimatlara aykırı hakaret, saldırı ve saha olayları nedenleri ile PFDK'ya sevk edildi. MKE Ankaragücü kulübün görevlilerinden Mücahid Osman Karabay, İsmail Develi, Burak Koca, Hakan Apaydın ve Ahmet Öztürk talimatlara aykırı hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği açıklanmıştı.

SONRAKİ HABER