Ankaragücü'nden örnek davranış! Sahaya hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar

MKE Ankaraügücü, Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmaya Dünya Engelliler Günü'ne farkındalık yaratmak için futbolcular ve çocukların taşıdığı "Hayatı paylaşmak için engel yok" pankartı ile çıktı.

Ankaragücü'nden örnek davranış! Sahaya hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar

Trendyol Süper Lig'in 14. haftası önemli bir mücadeleye sahne oldu. MKE Ankaragücü ile Beşiktaş, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. MKE Ankaragücü'nün golünü 22. dakikada Ali Sowe kaydederken Beşiktaş'ın golünü 74. dakikada Alex Oxlade - Chamberlain kaydetti.

Ankaragücü'nden örnek davranış! Sahaya hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar

ANKARAGÜCÜ'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karşılaşmanın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne denk gelmesi nedebiyle MKE Ankaragücü Kulübü bu duruma duyarsız kalmadı. Seremoniye futbolcular ve 6 - 7 yaş grubu çocukların taşıdığı hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar. Ankaragücü'nün sergilemiş olduğu şık davranış futbolseverler ve kamuoyuna tarafından beğeni ile karşılandı.

Ankaragücü'nden örnek davranış! Sahaya hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar - Resim : 2

ANKARAGÜCÜ YİNE ÜST ÜSTE KAZANAMADI

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 14 karşılaşmada 4 galibiyeti olan MKE Ankaragücü, Beşiktaş karşılaşmasında çok pozisyon vermeyen bir takım görüntüsü vermese de beklenmeyen anda yediği gol ile galibiyeti kaçıran taraf oldu ve bu sezon üst üste ikinci galibiyetin kıyısından bir kez daha döndü.

Ankaragücü'nden örnek davranış! Sahaya hayatı paylaşmak için engel yok pankartı ile çıktılar - Resim : 3

EMRE BELÖZOĞLU'NUN ANKARAGÜCÜ KARNESİ

Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü'nün başında çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 2 mağlubiyet aldı ve 11 puan topladı.

SONRAKİ HABER