Ankaragücü'nden iptal olan Süper Kupa açıklaması!

MKE Ankaragücü tarafından iptal olan Süper Kupa maçının ardından açıklama geldi. Yapılan açıklamalarda maçın Ankara'da oynanması için çağrıda bulundukları ifade edildi.

Ankaragücü'nden iptal olan Süper Kupa açıklaması!

Bugün Galatasaray - Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan Süper Kupa maçı son dakika iptal edildi. Süper Kupa maçına saatler kala Suudi yetkililerin, temsilcilerimizin maça Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı tişört ve Atatürk'ün sözlerinin olduğu pankartlarla maça çıkmasını istememesinin ardından hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı.

Konu hakkında maçın 20:45'te oynanması beklenirken iki takım da maça Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ''Maç iptal edildi, şu an için otelde bekliyoruz'' şeklinde açıklama geldi.

MAÇIN ANKARA'DA OYNANMASI İÇİN DAVETTE BULUNDU!

Bugün yaşanan olayların ardından maçın iptal olduğu kesinleşti. Konu hakkında MKE Ankaragücü tarafından yapılan açıklamalarda "Eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası olan Süper Kupa finalinin; Cumhuriyet’imizin 100.yılında Başkentimiz Ankara'da oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir." ifadeleri ile maçın Ankara'da oynanması için çağrıda bulunduğu ifade edildi.

Türkiye'nin 100. yılında iptal edilen maçın Ankara'da gerçekleşmesi için gelen çağrıya hem Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hem de iki takım tarafından da nasıl bir geri dönüş gelmesinin beklendiği merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER