Ankaragücü'nden Alper Şengün'e NBA Allstar yolunda destek!

MKE Ankaragücü'nde NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün'e All Star yolunda destek açıklamasında bulundu.

Ankaragücü'nden Alper Şengün'e NBA Allstar yolunda destek!

NBA takımlarından Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün gösterdiği performans ile sadece basketbol severlerin değil herkesin dikkatini çekiyor. Milli oyuncu ortaya koyduğu bu iyi oyun ile NBA All Star için göz kırpıyor. Alpere Şengün'lü Houston Rockets son olarak Minnesota Timberwolves ile karşı karşıya geldi. Houston Rockets rakibine 122 -95 mağlup oldu. Alpere Şengün kaydettiği 19 sayı ve 5 ribaund ile mağlubiyete engel olamadı. Minnesota Timberwolves maçı öncesi Alperen Şengün oynadığı son 7 maçta deyim yerindeyse alev aldı. Şengün son yedi maçtaki şu istatistikleri ortaya koydu:

-30 sayı, 8 ribaund, 4 asist
-26 sayı, 4 ribaund, 9 asist
-28 sayı, 7 ribaund, 8 asist
-24 sayı, 5 ribaund, 1 asist
-30 sayı, 16 ribaund, 5 asist
-37 sayı, 11 ribaund, 6 asist
-22 sayı, 15 ribaund, 3 asist

MKE ANKARAGÜCÜ'NDEN ALPEREN'E ALL STAR DESTEĞİ

Türkiye'den ve dünyadan birçok kişi milli yıldız Alperen Şengün'e oy vererek All Star kadrosunda yer alması için çaba harcıyor. Houston Rockets için ter döken 2 metre 11 santimetrelik pivota sadece kişisel destek gelmiyor birçok kurum, kuruluş Şengün'ün NBA All Star kadrosunda yer alması için destek açıklamasında bulunuyor.

Ankaragücü'nden Alper Şengün'e NBA Allstar yolunda destek!

Bir diğer destek açıklamasında bulunan kulüp MKE Ankaragücü oldu. Sarı - lacivertliler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ü NBA All Star yolunda desteklediklerini ifade etti. MKE Ankaragücü ayrıca NBA All Star oy kullanma bağlantısını paylaşarak Alperen'e oy kullanmaya davet etti.

SONRAKİ HABER