Ankaragücü yeni transferlerini imza töreni ile camiaya ne zaman tanıtacak?

Başkent temsilcimiz MKE Ankaragücü'nde yeni transferler ne zaman görücüye çıkaracak?

Ankaragücü yeni transferlerini imza töreni ile camiaya ne zaman tanıtacak?

Trendyol Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala Başkent temsilcimizde yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni sezona iddialı bir giriş yaparak adından söz ettirmek isteyen Başkent temsilcimizde transferler kadar yeni transferlerin görücüye çıkacağı tarih de bir o kadar merak ediliyor.

Önümüzdeki sezonda Başkent temsilcisini izlemek için sabırsızlanan sarı lacivertli camianın gündeminde ise yeni transferlerin imza töreninin ne zaman olup olmayacağı var.

Başkentli taraftarlar yeni sezonda yeni transferlerin görücüye çıkacağı tarihi heyecanla araştırırken bizler de Haber Ankara olarak yeni transferlerin görücüye çıkacağı tarihe ilişkin detayları sizler için derlerdik.

kkk.jpg

ANKARAGÜCÜ YENİ TRANSFERLERİN İMZA TÖRENİ NE ZAMAN?

Haber Ankara'dan Ezgi Kılıç'ın haberine göre, yeni transferlerin imza töreni tarihi henüz belli değil.
Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Haber Ankara'dan Ezgi Kılıç'ın "Yeni transferler ne zaman görücüye çıkacak?" sorusuna yanıt verdi.

Haber Ankara'ya konuşan Aytekin, yeni transferlerin imza töreninin gerçekleşeceği tarihin net olmadığını belirtirken geçen sezon ki imza törenine göre bir farklılık da olabileceğinin sinyalini verdi.

ank-10.jpg

"SADECE BASINA AÇIK GERÇEKLEŞEBİLİR"

Aytekin'in açıklamalarına göre geçen sezondan farklı olarak Başkent temsilcisinin bu sezonki imza töreni taraftar olmadan sadece basına açık da gerçekleşebilir.

ank15.jpg

Yeni sezon çalışmalarının 2. etabına Bolu kampında devam eden Başkent temsilcimizin ise hazırlıklarını Temmuz'un sonunda tamamlaması bekleniyor. Kamp çalışmalarının tamamlanmasıyla Ankara'ya dönecek olan Başkent temsilcimizin yeni transferlerinin ise Ağustos'un ilk haftası tanıtılması bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezonki yeni transferlerin imza töreni 27 Temmuz tarihinde camiaya ve basına açık olarak gerçekleşmişti. Bu sezon için ise Başkent temsilcimiz şu ana kadar sadece 8 transferini duyurdu.

Ankaragüçlüler burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

Haberankara.com - Özel Haber

SONRAKİ HABER