Ankaragücü yeni sezon hazırlığına başladı! Futbolcuların oldukça moralsiz gözükmesi dikkat çekti!

Futbolda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Ankaragücü de yeni sezon hazırlığı için çalışmalarına yoğun bir şekilde başladı.

Ankaragücü yeni sezon hazırlığına başladı! Futbolcuların oldukça moralsiz gözükmesi dikkat çekti!

Yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni sezon çalışmaları sürerken özellikle ligin ilk haftasında Ankaragücü, Kasımpaşa deplasmanından 3 - 2'lik yenilgi ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından ise gözler şimdiden yeni sezona çevrilmiş durumunda.

111111111.jpg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ANKARAGÜCÜ MAÇ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Ligin ilk haftasında Kasımpaşa deplasmanından 3 - 2'lik yenilgi ile ayrılan Ankaragücü, çalışmalarına başladı. Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen takım şimdi ise Adana Demirspor ile mücadele edecek.

a-gucuuuuuuuuuuu.jpg

Bugün iki takım yeşil sahada karşı karşıya gelecek. Maça dair detayların belli olmasının ardından Ankaragücü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kasımpaşa ile yapılan maçta mağlup olan sarı -lacivertlilerde futbolcuların oldukça moralsiz gözükmesi dikkat çekti.

a-gucuuuuu.jpg

Yeni sezon hazırlarına devam eden sarı -lacivertlilerin ise şimdi Adana Demirspor ile karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Yaşanan mağlubiyetin ardından futbolcuların nasıl bir performans sergileyeceği ise merak söz konusu oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER