Ankaragücü Voleybol Yenidağ'ı rahat geçti

Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi'nde Yenidağ Spor'u 3-0 mağlup etti.

Ankaragücü Voleybol Takımı Yenidağ'ı rahat geçti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Ligi'nin 10. haftasında Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı, Yenidağ Spor ile karşı karşıya geldi. Beştepe Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmada Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı rakibini çok üstün bir oyunla 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı rakibine ağır bir üstünlük kurdu ve hızlı bir şekilde ilk seti 25-5'lik skorla kazandı. İkinci sete geçildiğinde ise daha dengeli bir oyun oynandı. Yenidağ Spor bu sette maça ortak olma sinyalleri verse de Ankaragücü Kadın Voleybol rakibine şans tanımadı ve seti 25-20 kazanarak skoru 2-0'a taşıdı.

Final setinde ise Ankaragücü Kadın Voleybol takımı tıpkı ilk setteki gibi etkili oyununu sürdürdü ve seti 25 - 8 maçı da 3-0 kazanarak sahadan net bir galibiyet ile ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ'NDE YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı, Yenidağ Spor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyet ile serisini 3 maça çıkardı. Bu periyotta sarı - lacivertliler Karayolları ve Yenimahalle Belediyesi'ni 3-0 ile geçti.

Ankaragücü Voleybol Yenidağ'ı rahat geçti

BAŞKAN KOCA VE BASIN SÖZCÜSÜ AYTEKİN TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Ankaragücü Kadın Voleybol Takımı'nın Yenidağ Spor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca ile Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin tribünden takip etti.

SONRAKİ HABER