Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda rakiplerini eleyerek bir üst tura kalan Trendyol Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü ile Trendyol 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'nin son 16 turundaki rakipleri bugün çekilen kura ile belli oldu.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin Ziraat Türkiye kupasındaki rakipleri belli oldu

Futbolseverlerin merakla beklediği çekiliş sonunda yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kuraları bugün çekildi. Çekilen kura sonucu Başkent Ankara temsilcileri MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin rakipleri belli oldu.

İŞTE ANKARAGÜCÜ'NÜN RAKİBİ

Türkiye Futbol Federasyonunun İstanbul Riva'da yapılan kura çekimi sonucu Ankaragücü 2. Lig ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor ile eşleşti. Ligde yaşadığı zorlu günlerin ardından performansını olumlu yönde sürdüren Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Çaykur Rizespor'u evinde 3-1'lik skorla geçmişti.

Anagold 24 Erzincanspor ise Trendyol Süper Lig'in zorlu ekiplerinden Adana Demirspor'u saf dışı bırakmış penaltı atışları sonucu saf dışı bırakmıştı. Ankaragücü bu turda ev sahibi olacak.

GENÇLER'E ZORLU RAKİP

Bir diğer Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'de bir üst lige yükselme hedefinde emin adımlarla ilerlediği Trendyol 1.Liginde mücadelesine devam ederken gözünü kupa hedefinden ayırmamış, son olarak 5. Turda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni son dakikalarda bulduğu gol ile 2-1 yenmiş ve kupada yoluna devam etmişti.

Kupada finale kadar gitmek ve şampiyon olmak isteyen Sarı-siyahlılar çekilen kura sonucu Trabzonspor ile eşleşti. Gençlerbirliği de Ankaragücü gibi bu maçta ev sahibi olacak . Kura çekiminde yapılan açıklamada mücadelelerin 6-7 ve 8 Şubat'ta oynanacağı TFF tarafından aktarıldı.

SONRAKİ HABER