Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden geçmiş olsun mesajı

Marmara Denizi ve Gemlik Körfezi’nde meydana gelen depremin ardından MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği geçmiş olsun mesajı yayımladılar.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden geçmiş olsun mesajı

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa Mudanya açıkları) 5.1 ve 4.5 büyüklüklerinde depremler meydana geldi. AFAD, depremlerin İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli'den hissedildiğini açıkladı.

Meydana gelen depremlerin ardından Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ve Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Ankara ekibi Gençlerbirliği geçmiş olsun mesajı yayımladılar.

“DEPREMDEN ETKİLENEN TÜM VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”

MKE Ankaragücü, depremin meydana geldiği bölgede can ve mal kaybının olmamasını temenni ederek şu mesajı yayımladı:

“Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni ediyor; depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

"CAN ve MAL KAYBININ OLMAMASINI TEMENNİ EDİYORUZ"

Gençlerbirliği'de tıpkı MKE Ankaragücü gibi can ve mal kaybının olmamasını temenni ederek etkilenen vatandaşlarla geçmiş olsun dileklerini şu sözlerle ifade etti:

“Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası can ve mal kaybının olmamasını temenni eder, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

SONRAKİ HABER