Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkent'in köklü ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile kutladılar.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanmaya devam ediyor. Kurum, kuruluşlarda toplumun en önemli parçalarından biri olan kadınları bu özel ve anlamlı günde unutmuyor ve Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorlar.

Başkent Ankara'nın en büyük sivil toplum örgütlerinden olan spor kulüpleri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sosal medya hesabından yaptıkları paylaşımlar ile kutladılar.

MKE ANKARAGÜCÜ, VOLEYBOL TAKIMINA HAZIRLADIĞI VİDEO İLE KUTLADI

MKE Ankaragücü Spor Kulübü, geçtiğimiz günlerde TVF 2. Lig Final Etabı'nı şampiyon tamamlayarak Kadınlar KFC 1. Lig'ine yükselmeyi başaran MKE Ankaragücü Astor Şarj Voleybol Takımı için hazırladığı video ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Videoda şampiyon olan takım kulüp binasında ağırlandığı görüntülere ve sarı - lacivertli takımda forma giyen voleybol oyuncularının Dünya Kadınlar Günü mesajlarına yer verildi.

GENÇLERBİRLİĞİ ATATÜRK'ÜN SÖZLERİ İLE KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ankara'nın yüzyıllık çınarı Gençlerbirliği ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Gazi Mustafa Kemal'in sözleri ile kutladı. Kırmızı-siyahlı kulüp sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Atatürk'ün “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözlerine ve “Yaşamın her alanında dokunuşları ile hayatımıza renk katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER