Ankaragücü ve Gençlerbirliği üç puan için sahaya çıkıyor

Hafta boyunca hazırlıklarını yoğun bir şekilde devam ettiren Ankara temsilcileri bugün 3. hafta maçlarını oynayacaklar. 3 Puana muhtaç iki takımın nasıl bir performansa sahip olacağı merakla bekleniyor.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği üç puan için sahaya çıkıyor

Trendyol 1. Lig'de 3. Hafta maçları dün oynanan Kocaelispor - Erzurumspor maçı ile başlamıştı. Kocaelispor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan mücadelenin ardından heyecan bugün oynanacak maçlarla devam edecek. Ankara'nın ligdeki 3 takımından 2'si bugün maç yapacak.

GENÇLERBİRLİĞİ IĞDIR'DA

İlk olarak saat 17:00'da Gençlerbirliği ligin güçlü ekiplerinden Iğdır FK ile karşılaşacak. O saatin tek mücadelesi olan bu maçta Ankara temsilcisi ligdeki ilk 3 puanını almanın yollarını arayacak. Ligin yeni ekiplerinden Iğdır FK ise 3'te 4 yaparak üst sıralardaki yerini biraz daha sağlamlaştırmayı hedefliyor. Seyir zevkinin yüksek olmasının beklendiği mücadelenin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

ANKARAGÜCÜ YENİDEN TARAFTARLARININ ÖNÜNE ÇIKIYOR

Geçen haftayı yenik kapatan MKE Ankaragücü yeniden çıkış yapmak için hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyen Başkent temsilcisi saat 21:45'te oynayacağı mücadelede gülen taraf olmak istiyor. Puanını 6 yaparak üst sıralara yeniden tırmanmak isteyen Ankaragücü'nün nasıl bir oyun ortaya koyacağı maç saatinde belli olacak.

Ankara'nın diğer temsilcisi Keçiörengücü ise yarın Şanlıurfa'da Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER