Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

Türk futbolunda bir döneme damga vuran TSYD Kupası günümüzde Ankara'da devam ettiriliyor. Bu senenin maçı ise Ankara'nın iki dev takımını bir araya getirecek.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

Ankara'da yeni sezon öncesi taraftarları heyecanlandıracak bir mücadele oynanacak. Ankara'nın futbol konusunda en bilinen iki köklü takımı MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği 2 Ağustos Cuma günü karşı karşıya gelecek.

ANKARA İÇİN FUTBOL GECESİ

57. TSYD Ankara Kupasında kozlarını paylaşacak iki Ankara temsilcisi sezona güzel bir başlangıç yapmak ve taraftarlarının kendilerine inanmasını istiyor. Bu sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek iki Başkent ekibi de yeniden Süper Lig'e yükselmek istiyor. Geçen sezon ligden düşen Ankaragücü ile 1. Ligde 4. sezonunu geçiren Gençlerbirliği'nin istediği sonuca ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu oldu.

Yeni sezon öncesi her iki takımda teknik direktör değişikliğine gitmişti. Gençlerbirliği bir çok transfer ile takımı güçlendirirken MKE Ankaragücü transfer yasaklarından dolayı aynı oyuncular ile devam etme mecburiyetinde kaldı.

TAKIMLARI UZUN BİR MARATON BEKLİYOR

Trendyol 1. Lig bu sezon 20 takım ile oynanacak. Toplam 38 hafta sürecek ligde her takım bir hafta bay geçecek. Uzun bir sürecin sonunda ligde 2 sırayı alan takımlar bir üst klasmana çıkma hakkını elde edecek. Son takım ise Play-OFF'dan gelecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER