Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası için sahaya çıkacak

Ankara bugün yaklaşan yeni sezon öncesi önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacak. Ülkenin en eski hazırlık dönemi kupası bugün başkentte oynanacak.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Ankara Kupası için sahaya çıkacak

Yeni sezona Trendyol 1. Ligde merhaba diyecek iki Ankara takımı Gençlerbirliği ve Ankaragücü bugün önemli bir hazırlık maçına çıkacak. TSYD Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilecek 57. TSYD Ankara Kupası bu seneki sahibini Eryaman'da bulacak.

Transfer dönemini yoğun ve etkili bir şekilde geçiren Gençlerbirliği üst üste hamleler ile beklentileri yükseltmişti. Rakibine göre bu dönemi suskun geçiren MKE Ankaragücü ise Süper Lig kadrosundan koruduğu isimler ile yeni sezonda Şampiyonluğu kovalayacak.

YENİ SEZON, YENİ TEKNİK DİREKTÖRLER

Her iki takımda yeni teknik direktörleri ile iç saha maçlarını oynadıkları Eryaman Stadyumunda ilk defa taraftarları karşısına çıkacak. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın takımları ile nasıl bir performansa sahip olacağı merak konusu oldu.

Ankaralı futbolseverlerde Mayıs ayından sonra yeniden takımlarını şehirlerinde izleme fırsatı bulacak. 1 Hafta sonra başlayacak yeni sezona dair takımların son durumunu gözler önüne serecek mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Başkentli taraftarların maça ilgisinin yüksek olması bekleniyor. Her iki takımın teknik direktörü de geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısında kupanın ifade ettiği anlam ve kendileri için kazanmanın öneminden bahsetti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER