Ankaragücü ve Gençlerbirliği kayıp Keçiörengücü galibiyetle haftayı kapattı

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü ve 1. Lig'de mücadelen Gençlerbirliği bu hafta kaybederken diğer 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü haftayı galibiyetle tamamladı.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği kayıp Keçiörengücü galibiyetle haftayı kapattı

Trendyol Süper Lig'de 23'üncü 1.Lig'de 20'inci hafta maçları tamamladı. Ankara ekiplerinin 3'de deplasmanda mücadele ettiler ve 2'si istediği sonucu alamadı. Trendyol Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü lig lideri Fenerbahçe ile 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği Bordumspor ile Ankara Keçiörengücü ise Adanaspor ile karşı karşıya geldi.

MKE ANKARAGÜCÜ ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA 2-1 KAYBETTİ

Başkentin sarı - lacivertli takımı MKE Ankaragücü deplasmanda Süper Lig'in uzun zamandır zirvesinde yer alan Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi karşılaşmaya iyi başladı ve 13. dakikada Tolga Ciğerci'nin attığı golle 1-0 önde geçti. Fakat baskısını arttıran Fenerbahçe 20 ve 32. dakikada Cengiz Ünder'in sol ve sağ ayağından bulduğu goller ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın kalan bölümünde Fenerbahçe baskılı oyununu devam ettirsede gol sesi çıkmadı ve başkent temsiclisi sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği kayıp Keçiörengücü galibiyetle haftayı kapattı

GENÇLERBİRLİĞİ SON DAKİKADA YIKILDI

Ankara'nın Trendyol 1. Lig'deki ekibi Gençlerbirliği deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi maçta Yatabare ile %100'lük posizyonlar üretsede yararlanamadı ve sahadan 90+7. dakikada Haqi Osman'ın attığı golle 1-0 mağlup ayrıldı. Bodrumspor karşısında alınan mağlubiyet ile Gençlerbirliği 8.sıraya geriledi ve play - off potasından bir adım daha uzaklaştı.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği kayıp Keçiörengücü galibiyetle haftayı kapattı - Resim : 2

KEÇİÖRENGÜCÜ YENİ TRANSFERLERİ İLE GÜLDÜ

Ankara Keçiörengücü ise Adanaspor deplasmanına çıktı. Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren Keçiörengücü yeni oyuncuların meyvesini aldı. Ankara ekibinin yeni transferlerinden Selim Ilgaz 8. dakikada, Ahmet Yazar'da 75. dakikada rakip fileleri havalandırdı. Bu sonuçla Keçiörengücü 8 maç aranın ardından galip geldi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER