Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynanacak TSYD Kupası’na sayılı günler kaldı!

Futbolseverlerin merakla beklediği 57. TSYD Kupası’nda Ankaragücü ve Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Maçın oynanmasına ise sayılı günler kaldı.

Ankaragücü ve Gençlerbirliği arasında oynanacak TSYD Kupası’na sayılı günler kaldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin 57. kez düzenleyeceği TSYD Ankara Şubesi Kupası’nda başkentin en prestijli iki takımı kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Türk futbolunun en eski organizasyonlarından biri olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Kupası, 2 Ağustos Cuma günü başkenti köklü kulüpleri MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak.

KARŞILAŞMA ERYAMAN STADI’NDA OYNANACAK

Başkent Ankara’nın gelenekselleşen, ilki 1967'de oynanan turnuva Türkiye’nin en fazla oynanan özel futbol turnuvası olarak dikkati çekiyor. Bu yıl 57. kez gerçekleşecek kupada iki takım Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin kendi sahalarında bu sezon ilk kez seyircisinin önüne çıkacağı karşılaşmanın biletleri ise 26 Temmuz Cuma günü Passolig üzerinden satışa çıkacak.

Organizasyonun tarihini ve öneminin altını çizen TSYD Ankara Şube Başkanı Murat Tarhan şunları söyledi:

“Türkiye’nin en fazla oynanan özel futbol turnuvasına bir kez daha ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk futbolunun asırlık iki çınarı MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği, yeni sezon öncesi Ankara’da taraftarlarının önüne gelenekselleşmiş bir şekilde ilk kez bu kupada çıkacak. Tüm futbolseverleri 2 Ağustos’ta Eryaman Stadı’na bekliyoruz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER