Ankaragücü Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü'nün Trabzonspor'u konuk edeceği karşılaşmada hakem Burak Şeker düdük çalacak.

Ankaragücü Trabzonspor maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Trendyol Süper Lig'in19. haftasında maçları yönetecek hakemlerin atamısını yaptı. Ankara ekibi MKE Ankaragücü bu hafta konuk edeceği Trabzonspor karşılaşmasının hakemi belli oldu. 6 Ocak Cumartesi saat 19.00'da MKE Ankaragücü - Trabzonspor karşılaşmasında hakem Burak Şeker düdük çalacak. Şeker'inyardımcı hakemliğini Murat Ergin Gözütok ve Gökhan Barcın yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak.

ANKARAGÜCÜ, TRABZONSPOR KARŞISINA SEYİRCİSİNDEN YOKSUN ÇIKACAK

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele MKE Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ettiği maçın ardından aldığı 5 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak.

HAKEM BURAK ŞEKER KİMDİR?

Antalya bölgesi hakemi 36 yaşındaki Burak Şeker hakemlik dışındaki mesleği bankacılık ve finanstır. Şeker, uzun bir dönem boyunca 1. Lig ve 2. Lig'de maçlarda düdük çaldı. Şeker geride kalan 2023 yılının Ağustos ayında ilk kez Süper Lig'de düdük çaldı. Şimdiye kadar 6 Süper Lig maçı yöneten Burak Şeker RAMS Başakşehir'in 10 Aralık'ta Atakaş Hatayspor'u konuk ettiği ve İstanbul ekibinin sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrıldığı müsabakada orta hakem olarak görev yaptı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER