Ankaragücü Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında evinde Trabzonspor'u konuk edecek MKE Ankaragücü karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ankaragücü Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

MKE Ankaragücü'nde Trabzonspor mesaisi devam ediyor. Sarı - lacivertliler Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında başkent ekibi MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. MKE Ankaragücü maçın hazırlıklarını teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde yaptığı antrenman ile devam etti. Antrenmanın ilk bölümü koşu, ısınma hareketleri ve koordinasyon çalışması ile tamamlandı. Antrenman 5'e 2 top kapma çalışması ve taktik çalışma ile son buldu.

Ankaragücü Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

ANKARAGÜCÜ GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Trendyol Süper Lig'de MKE Ankaragücü 4 maçtır kazanamıyor. Sarı - lacivertliler bu periyotta ilk olarak ligin 14. haftasında evinde Beşiktaş karşısında 1 - 0 öne geçmesine karşın 1 -1 berabere kaldı. Takibindeki 15. haftada Çaykur Rizespor'u ağırlayan başkent ekibi rakibi karşısında yine 1 - 0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan 1 - 1'lik eşitlikle ayrıldı. 17. haftada yine evinde oynayan MKE Ankaragücü Hatayspor ile karşılaştı ve sahadan 0 -0'lık beraberlikle ayrıldı. İlk devrenin son maçında ise Hatayspor deplasmanında olan başkent ekibi rakibi karşısında 1 - 0 öne geçse de skoru tutamadı ve sahadan beraberlik ile ayrıldı. Sarı - lacivertliler üst üste aldığı bu beraberliklere son vererek Trabzonspor'u mağlup etmek ve galibiyet özlemini dindirmek istiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER