Ankaragücü Teknik direktörü Belözoğlu'dan 15 saniyelik basın toplantısı

Çaykur Rizespor ile oynanan lig mücadelesinin ardından meydana gelen olaylardan sonra basın toplantısında Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, soru almadan çok kısa açıklama yaptı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Belözoğlu'dan 15 saniyelik basın toplantısı

Trendyol Süper Lig 15. haftası Ankara'da olaylarla kapandı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Ankaragücü son dakikasına önde girdiği karşılaşmayı 90+7. dakikada Gaich'in attığı gol ile sahadan beraberlikle ve 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Ankaragücü'nde golün adı 14. dakikada Olimpiu Morutan oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü çalmasıyla birlikte hakem MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya indi ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yaşanan olayın ardından hakem Meler sahayı zorlukla terk edebildi.

HOCALARDAN KISA AÇIKLAMALAR

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, kısa açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının ilk olarak önüne çıkan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, "İnşallah son olur. Gerçekten üzgünüz, çok üzgünüz. Konumum gereği bu karar konuşabiliyorum" dedi.

Palut'un ardından konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise "Bugün için herkesten özür dilediğini ve söylenecek bir şeyin olmadığını ifade ederek, çok üzgün olduğunu söyledi.

Düzenlenen basın toplantılarının ardından teknik direktörler soru almadılar.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER