Ankaragücü son dakikada 2 puan bıraktı! Sinirlerine hakim olamayan Ankaragücü Başkanı Koca hakeme yumruk attı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü konuk ettiği Çaykur Rizespor ile1-1 berabere kaldı.

Ankaragücü son dakikada 2 puan bıraktı! Sinirlerine hakim olamayan Ankaragücü Başkanı Koca hakeme yumruk attı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşıya geldi.

Sarı - lacivertliler yaklaşık 40 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadelede rakibini 14. dakikada Olimpiu Morutan'ın attığı golle 1-1 up etti. Başkent temsilcisinde 56. dakikada Ali Sowe, Çaykur Rizespor'da Emirhan Topçu Kırmızı gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.

Karşılaşma tamamlandıktan sonra Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sinirlerine hakim olamadı, sahaya indi ve hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Taraftarların sahaya attığı yabancı maddelerden dolayı hakem Meler dakikalarca sahadan çıkamadı.

Ankaragücü son dakikada 2 puan bıraktı! Sinirlerine hakim olamayan Ankaragücü Başkanı Koca hakeme yumruk attı

KARŞILAŞMADAKİ ÖNEMLİ ANLAR

10. dakikada MKE Ankaragücü, Ali Sowe ile golü buldu. Fakat VAR'dan hakem Halil Umut Meler'i pozisyonu incelemesi için uyarı geldi. Pozisyonu izleyen Meler elle müdahale gerekçesi ile golü iptal etti.

14. dakikada Ankaragücü, Morutan ile 1-0 öne geçti. Sağ kanattan topu alan Rumen oyuncu içeri kat etti ve sert vurdu top ağlarla buluştu.

Ankaragücü 26. dakikada sol kanattan Pedrinho ile köşe vuruşu kullandı arka direkte topa yükselen Ali Sowe kafayı vurdu top az farkla auta gitti.

27. dakikada Çaykur Rizespor tehlikeli geldi. Fakat ceza sahasında topla buluşan Dal Varesinavoic'dan etkisiz bir vuruşla topu auta gönderdi.

45. dakikada Ankaragücü etkili geldi. Ceza sahası dışı sağ çaprazında topu alan Morutan kaleye vurdu savunmadan dönen top Ali Sowe'nin önünde kaldı. Sowe vurdu fakat top farklı bir şekilde auta gitti.

İlk yarının kalan bölümünde her iki takımında gol girişimi olsa da başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-0'lık Ankaragücü üstünlüğü ile gitti.

53. dakikada MKE Ankaragücü'nde Ali Sowe kırmızı kart gördü. Kendi yarı sahasının son metrelerinde Emirhan Topçu'ya yaptığı müdahalenin ardından hakem Meler, Sowe'a önce ikinci kartını ardından kırmızı kartını gösterdi.

İki güzel hareket…56. dakikada Ankaragücü ceza sahası birkaç metre gerisinin sol çaprazından Efkan Bekiroğlu ile frikik kullandı. Efkan'ın vuruşunda top barajdan döndü. Dönen topta Pedrinho gelişine mükemmel bir vuruş yaptı. Kaleci topu zorlukla kornere çeldi.

64. dakikada Ankaragücü, Efkan Bekiroğlu ile gole yaklaştı. CEZA sahası dışında topu alan Efkan top ile kat etti ve sol ayak içi vurdu. Kaleci Gökhan zorlukla topu çıkardı.

Dakikalar 85'i gösterirken her iki takımda gol girişiminde bulunsa da bu bölümde çok net bir pozisyon yaşanmadı.

90+3. dakikada Emirhan Topçu hızlı gelişen MKE Ankaragücü atağında Tasos'a yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

90+6. dakikada Gaich kafayla topu ağlara gönderdi. Durum 1-1 oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER