Ankaragücü Rizespor maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü'nün Çaykur Rizespor'u konuk edeceği maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Ankaragücü Rizespor maçının hakemi belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında yaptığı hakem atamalarını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler'in yardımcı hakemliğini Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Tolga Güldibi olacak.

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalardan aldığı galibiyeti Gaziantep FK deplasmanında Alper Uludağ'ın attığı tek golle alan Başkent ekibi 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti kendi evinde yaşadı.

ANKARAGÜCÜ, RİZESPOR'U MAĞLUP EDEREK ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Emre Belözoğlu'nun öğrencileri taraftarı önünde güzel bir oyunla net bir galibiyet alarak inişli çıkışlı performansına son vermek ve çıkışa geçmek istiyor.

ALİ KAAN VE TOLGA CİĞERCİ'NİN DURUMU BELİRSİZ

Ankaragücü'nün Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında oynadığı Beşiktaş maçının 82. dakikasında kenara gelen Ali Kaan Güneren'in sakatlığından dolayı Çaykur Rizespor karşısında oynaması zor görünüyor. Sakatlığını atlatan Tolga Ciğerci'nin ise teknik direktör Belözoğlu tercih etmesi durumunda karşılaşmada forma giyebilecek.

DERBİYİ KARAOĞLAN YÖNETECEK

Trendyol Süper Lig'in 15. haftası dev derbiye sahne olacak. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER