Ankaragücü öne geçtiği maçlarda skoru koruyamıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ilk yarının son maçında Pendikspor ile karşılaştı ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Sarı - lacivertliler bu sezon öne geçtiği 6 karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılamadı.

Ankaragücü öne geçtiği maçlarda skoru koruyamıyor

Trendyol Süper Lig'de oynanan 18. hafta maçları ile ilk yarı tamamlandı. Başkent ekibi MKE Ankaragücü ilk yarının son maçında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Ankara ekibi karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 öne geçse de ikinci yarı kalesinde gördüğü gol ile sahadadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Ankara ekibinin golünü 18. dakikada Efkan Bekiroğlu atarken Pendikspor'un golünü 78. dakikada Alpaslan Öztürk kaydetti.

MKE ANKARAGÜCÜ 6'INCİ KEZ ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA PUAN KAYBETTİ

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig 2023-24 sezonunda oynadığı 17 maçta 10 kez rakip takımlar karşısında öne geçmesine rağmen 6 maçta skoru koruyamadı ve sahadan puan kaybı ile ayrıldı. Sarı- lacivertli kulübün skoru tutamamasından ortaya çıkan 6 maçtaki puan kaybının 3'ü geride kalan 4 hafta içerisinde yaşandı. Sırasıyla sarı - lacivertliler, Beşiktaş'ı konuk ettiği 14. hafta maçında ilk yarı 1-0 öne geçti ikinci yarı skoru tutamadı ve 74. dakikada yediği gol ile 1-1 berabere kaldı. Hemen bir hafta sonra evinde Çaykur Rizespor'u konuk eden Başkent ekibi son dakikasına 1-0 önde girdiği maçta 90+6. dakikada kalesinde gol gördü ve 1-1'lik eşitlik ortaya çıktı. Son olarak Ankara ekibi dün akşam oynanan Siltaş Yapı Pendikspor maçında ilk yarı öne geçsede karşılaşmanın son bölümünde yediği gol ile beraberliğe razı oldu.

BELÖZOĞLU'NDAN 4 MAÇI DA KAZANABİLİRDİK AÇIKLAMASI

MKE Ankaragücü'nün Hatayspor ve Pendikspor ile oynadığı maçların ikinci yarısından memnun olmadığını aktaran sarı - lacivertli ekibin teknik adamı, "İki haftadır son 45 dakikalardan memnun değilim. Çok sıkıntılı geçiyor. Oyuncu değişiklikleri sonrası takım geriye doğru gidiyor. Bunu düzeltmemiz gerekiyor" dedi.

Ankaragücü öne geçtiği maçlarda skoru koruyamıyor

Ayrıca Belözoğlu, öz güvensiz ve basit pas hataları yapan oyuncu grubuna sahip olmadıklarına inandığını dile getirdi. Başkent ekibinin teknik direktörü aranın iyi olacağını ve kaybetmeden yollarına devam ettiklerini vurguladı. Belözoğlu, berabere kaldıkları 4 maçı da kazanabileceklerini sözlerine ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER